top of page

BRONZE TRAINING PLAN   65 euro per maand

 

Bronze Plan 65 euro per maand (minimaal 3 maanden - daarna opzegbaar per maand).

Dit is een coachingsplan voor wie een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel heeft staan. Het gaat hier om een perfect schema tegen een minimale prijs. Voor 65 Euro per maand heb je een Coach die je helpt met je planning en je trainings schema opstelt. 

Dit is het basis trainingspakket voor de serieuze sporter. Wielrennen, Mountain/Gravelbike, Hardlopen (van 5 km tot een marathon). Maar ook voor de kracht/vechtsporter, fitnessfanaat of team-sporter die naast hun teamtrainingen meer uit zichzelf willen halen. Extra willen trainen om nog beter te worden, meer uit zichzelf willen halen. Dit Bronze pakket omvat een complete begeleiding op maat. Elke week een gedetailleerd trainingsschema via TrainingPeaks. U heeft de Coach die u vragen kunt stellen, binnen 96 uur antwoord (via mail of TrainingPeaks). Bij de start van het programma gaan we ook testen. Dit  is een z.g. veldtest, deze voer je zelf thuis uit en wij analyseren het geheel. Daarmee kunnen we je trainings zones bepalen (hartslag, snelheid of vermogen).

Plan is inclusief:  
- Consult via video-meeting of live (live dan aansluitend aan een test), dit om doel en trainings mogelijkheden te bespreken.
- Basic TrainingPeaks account.
- Trainingsschema’s worden per week opgesteld via TrainingPeaks.
- Beperkt mailverkeer (1 keer per week) met antwoord binnen 96 uur.
- Outdoor Trainingen Wielrennen, MTB, lopen, zwemmen en of andere voorkomende training gericht op jouw sport.
- Indoor Cardio trainingen: Kickr, Elite of  Tacx Trainer. Loopband, Ergo Row etc ook weer gericht op jouw sport en niveau.
- Kracht/Fitness trainingen, Flexibiliteit, Mobiliteit, Stabiliteit,  Coördinatie, Core etc

 

Het Bronze plan is een no-nonsens plan geschikt voor sporters die met een gedegen trainingsplan willen werken maar weinig feedback nodig hebben (goal-oriented atleten). Dit plan is minder geschikt voor multisport atleten zoals triathlon en duathlon atleten

 

Betaling: vooraf per 3 maanden. Termijn 3 maanden daarna per maand opzegbaar.

Als je de verschillende trainingsplannen leest zie dat de inhoud van het plan/schema in essentie niet veel van elkaar verschillen. Welk plan je ook neemt ik doe mijn  uiterste best om jou een zo goed mogelijk schema te bezorgen. Een schema dat het beste past bij jou mogelijkheden, wensen en doelen. Het grote verschil zit natuurlijk in de tijd die ik kan besteden om jou vorderingen te analyseren. Gelukkig hebben we daar tegenwoordeig veel tools (hartslag, gps, software) voor  die mij veel werk uit handen neemt. Maar hoe hoger de prijs des te meer tijd ik heb om alles zelf te analyseren en "wij samen tijd hebben" om dat dat door te nemen. Zie het als inkopen van "private time" met je coach.

bottom of page