SUCCES PLAN   47,50 euro per maand

 

Het Succes Trainings Plan is er voor de serieuze sporter die een persoonlijke trainings schema wil hebben (en kan uitvoeren). Maar meer vrijheid van handelen wil hebben, niet met een strak plan kan werken. Begeleiding met vrijheid! U krijgt van mij elke 3 weken een persoonlijk schema. Deze trainingen zijn specifiek voor u gemaakt, afgestemd op uw kunnen en je doelen. Op deze manier heb je veel meer vrijheid om zelf het een en ander in te delen. Geen dag tot dag programma gewoon 4 trainingen -in een discipline- die je (eigenlijk) aan het einde van de week gedaan moet hebben. We starten ook met een test (online) lopen - fietsen of anders. Daarbij stellen we de diverse vermogens en hartslag zones vast die we gaan gebruiken tijdens de begeleiding. Dit herhalen we waar nodig!

U heeft de Coach waar u vragen aan kunt stellen en mee kunt overleggen.


Natuurlijk hoort een logboek ook bij deze begeleiding  daarvoor gebruiken we de basic versie van TrainingPeaks. Je kunt mij e-mailen met vragen, binnen 96 uur antwoord.  

  • - Consult om doel en trainings mogelijkheden te bespreken, aansluitend aan een test.

  • - Feedback omtrent trainingen via je TrainingPeaks Account.

  • - Trainings schema’s worden per 3 weken opgesteld via TrainingPeaks. Mochten er onverhoopt toch veranderingen aangebracht moeten worden dan doen we dat snel.

  • - Per week 4 trainingen in een discipline outdoor of indoor. Eventueel een extra 5de sessie voor kracht/core trainingemail/app van uw Coach bij A-wedstrijden ter evaluatie en planning.

  •  

Vorderingen bij dit plan worden gedaan aan de hand van een logboek via TrainingPeaks waarvoor U een basic account aangeboden krijgt van Stapsport.

 

Betaling: vooraf per 3 maanden. Termijn 3 maanden daarna per maand opzegbaar, een maand opzeg termijn.