top of page

PT - PERSONAL TRAINING 65 euro per training

 

Word fitter en sterker met 1 op 1 training. Hierbij train je onder begeleiding van een deskundige gecertificeerde Personal Trainer. Samen werken we gericht aan jouw doel. Bij  een Personal Training (PT) krijg je, precies zoals de woorden het zeggen, een één op één training met jou Personal Trainer. Daarbij is alle aandacht voor jou. Hierdoor kunnen we de perfecte tips geven zodat jij  alle  oefeningen goed uitvoert (houding, intensiteit) met de juiste techniek. Alle oefeningen, sessies worden aangepast aan jouw mogelijkheden en doelstellingen. 

Een 1 op 1 sessie is zelf te plannen via ons online booking systeem. Maar we vinden het zeker zo fijn als je ons appt of belt.

Een sessie duurt zo'n 50 minuten en kost 65 euro.

De PT trainingen vinden ibuiten plaats of  in ons(beperkte)  trainings centrum.  Wil je dat we naar jou toekomen neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vind je het leuker of fijner om samen met je partner, een vriend of vriendin te trainen? Dan is is dat natuurlijk altijd mogelijk. Dan maken we er een "Duo Training" van. Dubbel zoveel "Fun"  elkaar motiveren, helpen sterker, fitter en gezonder maken onder profesionele begeleiding (90 euro per sessie van 50minuten).

Voor team trainingen zie het kopje Team

bottom of page