top of page

COACHING OPTIES

 

Waarom een eigen Coach als je overal op het www of bij de "bieb" trainings-schema's kunt vinden? Er is zeker niets op tegen om zelf te blijven trainen, een schema uit een boekje te volgen. Of een schema van internet af te halen. Via Stapsport.nl kunt u ook gratis loop-schema's, fiets-schema's en zwem-schema's volgen (zie elders op de website). Maar een trainings schema is geen begeleiding. Dit soort schema's is niet op uw lijf geschreven, ze zijn niet voor uw specifieke doel samengesteld, het zijn de zg "Coocie-cutter" schema's. Stapsport biedt geen trainings-schema's , wij bieden een trainings begeleiding! Wij Coachen!!! Wij gaan ervan uit dat elke persoon uniek is en elke persoon andere behoefte tijd en doelen heeft, aan de hand van deze "unieke" persoon met zijn "unieke" behoeften, tijd en doelstellingen maken wij uw persoonlijk schema. Want het gaat toch om u. Alleen op deze manier heeft u een eigen Coach die u steeds bijstaat bij al u vragen en problemen. 

Een Coach is meer dan alleen de persoon waar je trainings schema's van krijgt! Hij is de man die je zal stimuleren als het minder gaat, of een beetje terug zal houden als het "te" goed gaat. Het is geen verenigings Coach die het schema aan de groep aan moet passen!!!

Stapsport is jou persoonlijke Coach die er steeds "Online" maar ook via de telefoon, sms of in real life  voor jou is. Elke vorm van begeleiding start met een uitvoering e-mail contact of een telefonisch contact, op die manier kunnen atleet en Coach kijken of zij een team kunnen vormen. Want pas als we samen een team zijn kunnen we samen presteren. De stelregel van Coach Frank is dan ook "ik kan alleen maar de weg wijzen en jij moet het harde werk doen"! 

 

 

 

Op zo goed mogelijk op jou doel, omstandigheden en portemonnee aan te sluiten bieden we een aantal verschillende coachings opties. Je kunt daar een keuze uit maken afhankelijk van je doel, beschikbare tijd en natuurlijk het bedrag. Ook dat laatste is erg belangrijk als je samen aan de slag gaat. Je moet een Coach niet zien als iemand die alleen maar een schema voor je maakt! Zeker  niet zien als een schema dat je elke week (of 3 weken) krijgt. Dat kun je ook uit een boek halen, nee je huurt expertise in om jou sportieve prestaties te verhogen/je sport gezond te blijven doen. Samen werken we aan je sportieve toekomst (wat ook je doelstelling is). Zie het als het inhuren van een metselaar als je een huis gaat bouwen, steen voor steen en ook hij begint bij de basis. Daar zitten veel arbeidsuren in voor hem en voor jou en arbeidsuren kosten nu eenmaal geld. Dat is zo bij een metselaar - timmerman maar ook bij een coach. En in dat opzicht, denk ik, dat Stapsport zeker niet duur is (maar het is maar hoe je het bekijkt).

Onze trainings-schema's bestaan altijd uit een periode 3 weken (behalve het Top-Sport Plan). Langer is bijna niet werkbaar omdat er te veel verandert in zo'n tijd. Maar zelfs binnen 3 weken kan er veel veranderen; ziek, te veel werk, te zware trainingen, te weinig herstel! Geen probleem wij passen het schema binnen 24uur voor u aan en stellen alles bij. Het gaat er om dat u lekker kunt trainen, niet als een berg tegen alle trainingen opziet. of misschien gaat het wel zo goed dat we het schema iets zwaarder moeten maken? Ook binnen 24 uur heeft u het nieuwe schema weer in u mailbox zitten. Dit is een van de vele voordelen van het internet. Naast het trainings-schema dat u van ons ontvangt en het persoonlijke contact via e-mail en/of telefoon werken we ook met een uitgebreid trainings-logboek (voor de pc). 

bottom of page