top of page

GOLD PLAN  150 euro p/maand

Dit is het perfecte trainings-pakket voor de serieuze sporter. Triathlon, Duathlon, Wielrennen,  Mountain/Gravel bike of je wilt een marathon/Ultra loop lopen – wellicht de Marmotte in goud fietsen? Het Gold pakket omvat een complete begeleiding op maat gemaakt. Elke week een gedetailleerd trainingsschema in via TrainingPeaks. U heeft de Coach die u vragen kunt stellen, binnen 48 uur antwoord (via email). 

Bij de start van het programma nemen we testen af (VO2MAX). Deze test nemen we graag af in ons eigen testcentrum (kosten van deze test zijn niet inbegrepen in dit coachings plan). Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een test in je eigen omgeving of voor een veldtest,. Deze veldtest voer je zelf thuis uit en wij analyseren daarna de data. Daarmee kunnen we je trainings zones bepalen (hartslag, snelheid of vermogen). Deze test (testen) zullen we op een regelmatige basis herhalen om zo alle training zones up to date te houden.

Plan is inclusief:  

 • - Consult om doel en trainings mogelijkheden te bespreken. Bij voorkeur "Live" anders via een video meeting.

 • - Basic TrainingPeaks account via Stapsport

 • - Maximaal 3 keer per week email verkeer met antwoord binnen 48 uur. 

 • - Voor dringende zaken de mogelijkheid voor whatsapp verkeer met asap anwoorden.

 • - Een keer per maand een video meeting om vooruitgang te bespreken

 • Evaluatie en aanbevelingen materiaal / aanbevelingen aanpassingen materiaal (op eigen initiatief).

 • - Trainings schema’s worden per week opgesteld met gebruik van TrainingPeaks. Mochten er onverhoopt toch veranderingen aangebracht moeten worden dan doen we dat asap.

 • - Alle voorkomende/benodigde trainingen worden opgenomen in het programma

 • Pre-race email/app van uw Coach bij A -wedstrijden; strategie en voorbereidingen.

 • Post-race email/app van uw Coach bij A -wedstrijden ter evaluatie en planning.

 •  

Vorderingen bij dit plan worden gedaan aan de hand van een logboek via TrainingPeaks waarvoor U een basic account aangeboden krijgt van Stapsport.

 

Betaling: vooraf per 3 maanden (bij betaling voor een jaar 8% korting). Termijn 3 maanden daarna per maand opzegbaar.

Als je de verschillende trainingsplannen leest zie dat de inhoud van het plan/schema in essentie niet veel van elkaar verschillen. Welk plan je ook neemt ik doe mijn  uiterste best om jou een zo goed mogelijk schema te bezorgen. Een schema dat het beste past bij jou mogelijkheden, wensen en doelen. Het grote verschil zit natuurlijk in de tijd die ik kan besteden om jou vorderingen te analyseren. Gelukkig hebben we daar tegenwoordeig veel tools (hartslag, gps, software) voor  die mij veel werk uit handen neemt. Maar hoe hoger de prijs des te meer tijd ik heb om alles zelf te analyseren en "wij samen tijd hebben" om dat dat door te nemen. Zie het als inkopen van "private time" met je coach.

bottom of page