top of page

SILVER PLAN    95 euro per maand

 

Dit is het basis trainingspakket voor de serieuze-amateur-sporter. Triathlon/duathlon, Wielrennen, Mountain/Gravel bike, lopen (van 5 km tot en met de marathon of ultraloper). Maar ook voor de (wedstrijd) kracht/vechtsporter, fitness fanaat of team-sporter die naast hun teamtrainingen meer uit zichzelf willen halen, extra willen trainen om nog beter te worden. Dit Silver pakket omvat een complete begeleiding op maat. Elke week een gedetailleerd trainingsschema via TrainingPeaks. U heeft de Coach die u vragen kunt stellen, binnen 72 uur antwoord (via mail of TrainingPeaks). 

Bij de start van het programma gaan we ook testen. Deze test nemen we graag af in ons testcentrum (kosten van deze test zijn niet inbegrepen in dit coachings plan). Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een z.g. veldtest, deze voer je zelf thuis uit en wij analyseren de data. Daarmee kunnen we je trainings zones bepalen (hartslag, snelheid of vermogen). Deze test (testen) zullen we op een regelmatige basis herhalen om alle zones up to date te houden.

 
Plan is inclusief:  
- Consult via video-meeting of live (aansluitend aan een test), dit om doel en trainings mogelijkheden te bespreken.
- Basic TrainingPeaks account.
- Trainingsschema’s worden per week opgesteld via TrainingPeaks.
- Beperkt mailverkeer (max 2 keer per week) met antwoord binnen 72 uur.
- Evaluatie en aanbevelingen materiaal / aanbevelingen aanpassingen materiaal (op eigen initiatief).


- Outdoor Trainingen Wielrennen, MTB, lopen, zwemmen en of andere voorkomende training gericht op jouw sport en niveau.
- Indoor Cardio trainingen: Kickr, Elite of  Tacx Trainer. Loopband, Ergo Row etc ook weer gericht op jouw sport en niveau
- Kracht/Fitness trainingen, Flexibiliteit, Mobiliteit, Stabiliteit,  Coördinatie, Core etc
- Pre-race email/app van uw Coach bij A-wedstrijden; strategie en voorbereidingen.
- Post-race email/app van uw Coach bij A-wedstrijden ter evaluatie en planning.

- Een keer per maand, 30 minuten,  telefoon/video meeting om vorderingen te bespreken

Bij dit plan is er meer tijd om de vorderingen te evalueren en samen te bespreken dat maakt dit plan gewild bij veel amateur, age group sporters.

 

Betaling: vooraf per 3 maanden. Termijn 3 maanden daarna per maand opzegbaar.

Als je de verschillende trainingsplannen leest zie dat de inhoud van het plan/schema in essentie niet veel van elkaar verschillen. Welk plan je ook neemt ik doe mijn  uiterste best om jou een zo goed mogelijk schema te bezorgen. Een schema dat het beste past bij jou mogelijkheden, wensen en doelen. Het grote verschil zit natuurlijk in de tijd die ik kan besteden om jou vorderingen te analyseren. Gelukkig hebben we daar tegenwoordeig veel tools (hartslag, gps, software) voor  die mij veel werk uit handen neemt. Maar hoe hoger de prijs des te meer tijd ik heb om alles zelf te analyseren en "wij samen tijd hebben" om dat dat door te nemen. Zie het als inkopen van "private time" met je coach.

bottom of page